انواع صندلی اداری
امکانات صندلی مدیریت باعث شده تا به عنوان راحت ترین نوع صندلی اداری شناخته شود. این صندلی ها دارای یک پشتی بلند هستند که می تواند کمر، سر و گردن را به صورت کامل حمایت کند. در برخی از نمونه های صندلی مدیریت، کفی صندلی از فوم سرد یا اسفنج دانسیته 30 کیلوگرمی ساخته می شود. این امر باعث می شود تا صندلی در عین نرمی، دوام بالایی داشته باشد. ساختار پشتی صندلی مدیریت ممکن است از نوع مش یا توری باشد یا از اسفنج ساخته شود.
صندلی های مدیریت، نشیمن بلند و پایه پنج پر چرخان دارند. از امکانات این صندلی ها می توان به امکان تنظیم شیب نشیمن و پشتی به جلو و عقب، ارتفاع پشتی و دسته، عرض نشیمن و … اشاره کرد.
ویژگی های صندلی مدیریت
– استاندارد و ارگونومی بودن صندلی : در طراحی این نوع صندلی تلاش شده تا تمام نکات برای راحتی بیشتر مدیر رعایت شود. به این نوع صندلی که همه اصول در طراحی آن مورد توجه قرار می گیرد، صندلی ارگونومی می گویند.
– جک تنظیم ارتفاع و زاویه : در ساختار صندلی های اداری مدیریت 2 نوع جک وجود دارد که وظیفه آنها تنظیم ارتفاع و زاویه صندلی است. ارتفاع صندلی با توجه به قد فرد تنظیم می شود. به این ترتیب وقتی مدیر بر روی صندلی می نشیند، احساس راحتی بیشتری می کند. معمولا زاویه صندلی را در زاویه 110 درجه تنظیم می کنند. این امر موجب می شود تا افراد دیرتر احساس خستگی کنند و در اثر نشستن طولانی مدت، آسیب کمتری ببینند.
– پشت سری : این قسمت برای استراحت گردن طراحی شده است و در انواع صندلی های اداری وجود ندارد. مدیران می توانند برای رفع خستگی گردن از این قسمت استفاده کنند.
انواع صندلی مدیریت
در ادارات و سازمان ها با توجه به نوع دکوراسیون و میز مدیر از صندلی های مدیریت مختلفی استفاده می کنند.
– صندلی مدیریت کلاسیک : در مواقعی که دکوراسیون اتاق مدیریت مطابق با سبک کلاسیک است از این نوع صندلی استفاده می شود. معمولا در ساختار صندلی مدیریت کلاسیک، چرم به کار رفته است.
– صندلی مدیریت پشت توری : یک نوع صندلی اداری است که به تازگی از آن استفاده می شود و بیشتر در دکوراسیون مدرن به کار می رود. ویژگی بارز صندلی مدیریت پشت توری، خنک تر بودن آن است.
2- صندلی اداری کارشناسی
یکی از انواع صندلی های اداری است که امکانات آن نسبت به صندلی مدیریت کمتر است. به همین علت ارزان تر از صندلی مدیریت می باشد. کارشناسان شرکت ها از این نوع صندلی اداری استفاده می کنند. این صندلی ها باید با توجه به ارگونومی بدن طراحی شوند تا از آسیب به بدن جلوگیری کنند. صندلی اداری کارشناسی دارای پشتی متوسط یا بلند است و امکانات تنظیم ارتفاع و زاویه نشستن در آنها وجود دارد.
ویژگی های صندلی کارشناسی
– وجود جک : اگر در ساختار صندلی کارشناسی جک وجود داشته باشد، افراد می توانند ارتفاع صندلی را متناسب با قد خود تنظیم نمایند. در این حالت، احساس راحتی بیشتری می کنند.
– چرخ : صندلی های کارشناسی دارای چرخ هستند. با استفاده از این چرخ ها، امکان حرکت بر روی سطوح و دسترسی و جابه جایی به سادگی فراهم می شود.
– پشتی صندلی : صندلی اداری کارشناسی دارای یک پشتی منعطف و c شکل است که ناحیه گودی کمر را پر می کند. این امر باعث می شود تا فرد راحت تر باشد. معمولا صندلی کارشناسی با زاویه 110 درجه تنظیم می شود. این بهترین زاویه ای است که کاربر می تواند به محیط روبه رو تسلط داشته باشد. ضمن اینکه مانع از ایجاد فشار بیشتر به کمر می شود.
– روکش صندلی : معمولا ساعات فعالیت کارشناسان کمتر از کارمندان شرکت ها است. به همین علت، می توان در تولید صندلی کارشناسی از روکش چرم استفاده کرد. با این حال، بیشتر تولید کنندگان در ساخت این نوع صندلی از روکش چرمی pvc استفاده می کنند.
– استفاده از مواد ضد تعریق : نشستن های طولانی مدت باعث تعریق بدن می شود. این شرایط برای فرد آزار دهنده است. به همین دلیل، در انتخاب روکش صندلی، مواردی را انتخاب می کنند که در آنها از مواد ضد تعریق استفاده شده باشد.
3- صندلی اداری کارمندی
کارمندان اداره ها و سازمان ها از این نوع صندلی استفاده می کنند. تولید کنندگان در زمان ساخت این نوع صندلی، اصول خاصی را رعایت می کنند. این امر باعث می شود تا کارمندانی که ساعت های طولانی بر روی صندلی می نشینند کمتر احساس خستگی کنند. البته راحتی این صندلی ها نسبت به صندلی های مدیریت و کارشناسی کمتر است. این صندلی ها پشتی بلند یا متوسطی دارند و در آنها امکان تنظیم ارتفاع و زاویه وجود دارد. پایه های این صندلی ها چرخان است و جنس صندلی از مش و پارچه می باشد.
ویژگی های صندلی کارمندی مناسب
– ظاهر زیبا : صندلی های کارمندی مناسب دارای ظاهری زیبا و مدرن هستند. بسیاری از افراد در زمان خرید صندلی اداری، به ظاهر زیبای آن توجه می کنند. با این حال، زیبایی اولویت اصلی در انتخاب صندلی کارمندی نمی باشد.
– ارگونومی و استاندارد صندلی : صندلی کارمندی مناسب دارای یک پشتی S شکل است که گودی کمر را پر می کند. این امر باعث می شود تا فشار کمتری به قسمت پایین کمر وارد شود. در این حالت، ستون فقرات در زمان نشستن در وضعیت مناسبی قرار می گیرد. صندلی های کارمندی ارگونومیک دارای زیرسری هستند. هر فرد می تواند با توجه به فیزیک بدن خود، ارتفاع و زاویه صندلی را تنظیم نماید.
– امکان تنظیم صندلی : طراحی صندلی های کارمندی به گونه ای است که دارای قابلیت تنظیم ارتفاع، زاویه نشستن، تنظیم دسته، پشتی، عمق صندلی و بالش پشتی کمر وجود دارد.
– امکان تنظیم پشتی صندلی : در صندلی های کارمندی قابلیت تنظیم پشتی صندلی وجود دارد. بر این اساس، هر فرد می تواند پشتی صندلی را مطابق با فیزیک بدن خود تنظیم نماید. در چنین حالتی افراد دچار مشکلاتی مانند درد سیاتیک نمی شوند.
– وجود چرخ : در ساختار صندلی های کارمندی، تعدادی چرخ وجود دارند که به کارمندان کمک می کنند تا به راحتی به وسایل خود دسترسی داشته باشند. در صورت نیاز می توانند بدون برخاستن از روی صندلی، با استفاده از چرخ ها جابه جا شوند. صندلی های کارمندی ایده آل دارای پنج پایه چرخدار هستند که این امر موجب بیشتر شدن استحکام آنها شده است. این چرخ ها انواع مختلفی دارند. برخی از آنها مخصوص صندلی هایی هستند که در منزل مورد استفاده قرار می گیرند و در روی موکت و فرش حرکت می کنند. باید دقت داشت که چرخ های صندلی اداری باید قابلیت تعویض داشته باشند تا در زمان خوردگی و شکستن بتوان آنها را تعویض کرد.
– چرخش صندلی : صندلی های کارمندی ارگونومیک این قابلیت دارند تا از ناحیه پایه بچرخند. در صورتی که این امکان وجود نداشته باشد، کمر فرد باید بچرخد. چرخش های ناگهانی، احتمال آسیب دیدگی دیسک کمر را افزایش می دهند.
– جنس رویه صندلی کارمندی : در زمان خرید صندلی کارمندی باید به این نکته توجه کرد که پارچه رویه نباید از الیاف مصنوعی باشد. این الیاف باعث افزایش میزان تعریق می شوند. در مواردی که جنس رویه از چرم است باید دارای فرورفتگی و برآمدگی باشد تا هوا جریان پیدا کند.
– کفی صندلی : معمولا در طراحی صندلی کارمندی از کفی های خیلی نرم استفاده نمی شود. چون در این حالت، فرد درون صندلی فرو می رود. کفی این صندلی ها بیشتر از فوم سرد است که بعد از بلند شدن کاربر به سرعت به حالت اولیه بازمی گردد.
4- صندلی کنفرانس
این صندلی ها برای اتاق های کنفرانس ادارات و شرکت ها طراحی شده اند. در زمان برگزاری جلسات بین کارمندان و نیزجلسات مذاکره با شرکت های دیگر از این صندلی ها استفاده می شود. صندلی های کنفرانس، ظاهری ساده دارند و امکان تغییر ارتفاع و زاویه نشستن در آنها وجود ندارد. معمولا پایه های این صندلی ها به شکل U است و پشتی کوتاهی دارند.
5- صندلی انتظار
این صندلی ها در ادارات و شرکت ها برای استفاده ارباب رجوع وجود دارند. صندلی های ساده ای که مراجعین، ساعاتی را بر روی آن می نشینند تا به امور آنها رسیدگی شود. این صندلی ها ثابت هستند و دارای نشیمن و پشتی یکپارچه و کوتاه می باشند. معمولا به صورت چند تایی متصل به هم هستند.
بورس صندلی اداری
بورس صندلی اداری مکانی است که در آن انواع صندلی های اداری با قیمت های مناسب به فروش می رسند. افراد با هر سلیقه ای می توانند صندلی موردنظر خود را در بورس صندلی اداری پیدا کنند. تولید کنندگان صندلی تلاش می کنند تا برای جلب رضایت مشتریان خود محصولاتی با کیفیت و متناسب با ارگونومی بدن تولید نمایند. آنها برای موفقیت در بازار رقابتی امروز، محصولاتی با امکانات متنوع در بازار عرضه می کنند. اگر شما هم به دنبال خرید صندلی اداری با قیمتی مناسب هستید به مرکز بورس صندلی اداری مراجعه کنید.
قیمت صندلی اداری
قیمت انواع صندلی های اداری با هم متفاوت است. صندلی های مدیریت به دلیل راحتی بیشتر، جنس بهتر و امکانات زیاد از قیمت بالاتری برخوردار هستند. بعد از آن صندلی های کارشناسی، کارمندی، کنفرانس و صندلی انتظار قرار دارند. قیمت صندلی اداری با توجه به مواد به کار رفته در ساخت آن، راحتی، آپشن ها و امکانات، ابعاد و … تعیین می شود.
برچسب: ،